Страхотните резултати правят приятелства

Title Image

Перфектният дизайн

Redesign Studio / Услуги / Перфектният дизайн

Интериорният дизайн е професия, която се фокусира върху архитектурата и планирането на пространството, създавайки сплотени и естетически приятни дизайни за домашни интериори и бизнеси. Професионалните интериорни дизайнери изискват фокусирано и официално обучение.

Има няколко основни положения за интериорен дизайн, които трябва да имате предвид, когато мислите са своя интериорен дизайн, а именно: стилът, точка на фокус и баланс.

1

Стилът

Изборът на стил на интериорен дизайн в началото ще ви помогне да запазите пространството си сплотено и фокусирано. Има много стилове на декориране като Shabby chic, тоскански, модерен от средата на миналия век, индустриален или скандинавски – и много от тях се предлагат със свои собствени, уникални дизайнерски елементи, цветови схеми, обработка на прозорци, етажни планове и дори стилове на изкуство. Запознайте се с няколко различни стила, включително кои дизайнерски тенденции са популярни в момента, за да усетите какви стилове и идеи за декориране харесвате.

2

Точката на фокус

Всяка стая трябва да има точка на фокус: интересно или красиво произведение на изкуството, изящен фотьойл или хубав диван – което привлича вниманието на гостите.

3

Балансът

За да постигнете баланс във всяка стая, ще трябва да разпределите визуалната тежест на вашите мебели и акценти. Помислете за мащаба (големи и малки елементи), текстурата (твърди и меки елементи) и позицията (високо, на нивото на очите и ниско разположение, както и ляво и дясно разположение). Ако обърнете внимание на фините контрасти в едно пространство, ще можете да създадете стаи, които да се чувстват завършени и балансирани.

p
1

БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ ЗА ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН

Всичко започва с безплатна консултация, където обсъждаме вашия проект и неговия потенциал. Тази първоначална среща ни дава възможност да изградим разбиране за вашата визия и стремежи. Като опитни професионалисти, ние знаем какви въпроси трябва да бъдат изяснени относно вашите уникални нужди, лични предпочитания, вкусове и всякакви други важни аспекти на дизайна. След тази среща ще разработим обхвата на работа с офертно предложение.

2

КОНЦЕПЦИЯ ЗА ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН

След като разполагаме с цялата информация, нашият екип създава CAD чертеж и обединява коментираните идеи заедно, за да се уверите, че окончателната концепция за дизайн отразява вашата уникална личност, начин на живот и нужди.
Нашата концепция се състои от предложения за оформление и цветови и материални схеми. Обичаме да подготвяме разнообразно визуално съдържание за нашите клиенти, включително вдъхновяващо настроение, табла с материали, скици и 3D компютърно генерирани изображения.

p
p
3

ВСИЧКО В ДЕТАЙЛИ

След като концепцията за дизайн е разработена и одобрена, преминаваме към по-подробен етап на проектиране. Тук нашият екип прецизно разработва всеки елемент от вашия проект. Ние създаваме технически чертежи, описващи конкретни аспекти като електричество, ВИК, ОВК, обзавеждане, СОТ и други. Продължавайки напред, ние определяме и разработваме графици за доставка на материали, довършителни дейности, приспособления, обзавеждане и оборудване.

4

ДОСТАВКИ

След като всички елементи от процеса на проектиране бъдат одобрени, ние организираме закупуването на материалите, доставката и монтажа им. Всички дейности се изпълняват от доверени доставчици. Бъдете сигурни, че ние преговаряме от ваше име за най-добрите цени за висококачествени ви мебели, кухни, спални, бани и др.

p
p
5

КООРДИНАЦИЯ НА ПРОЕКТА

Добрата координация на проекта е ключът към успешен резултат независимо дали е жилищен или търговски. Вярваме, че положителният опит на нашите клиенти е жизненоважна част от този успех. Редовно посещаваме обекта и общуваме с екипа, за да разрешаваме всякакви проблеми и да се справяме с тях бързо и ефективно. Нашият фокус върху детайлите гарантира висококачествен завършек на всички наши проекти, за да избегнем всякакви смущения.

6

ПРЕДАВАНЕ НА ПРОЕКТА

След като цялата работа е свършена и сте доволни от завършения проект, ще получите персонализиран документ с инструкции за поддръжка, информация за контакт на съответните услуги и доставчици и всички техни гаранции. Ние сме уверени в качеството на нашата работа, следователно ние предлагаме 12-месечна гаранция за всеки проект при работа с нашите подизпълнители.

p

Така че перфектният дизайн е комбинацията от страст, креативност и съпричастност. Направете всяко пространство да се чувства по-голямо, култивирайте свой собствен стил и създайте пространства, които разказват истории.

Жилищни проекти

Нашата цел е да превърнем вашия градски апартамент в изключително пространство, независимо от размера или бюджета, който да бъде удобен и елегантен. Ще проектираме и изградим вашия функционален и практичен апартамент, с множество интелигентни решения, оптимизирайки наличното пространство на максимум.

Виж повече

Обществени проекти

Ние се справяме с целия процес от началото до края, за да сме сигурни, че проектът за интериорен дизайн и ремонт на офиса ви се доставя навреме, в зададения бюджет с най-малко нарушение на бизнес процесите. Нашият опитен екип има технически и търговски опит, за да достави интериорен дизайн за успешния ви бизнес.

Виж повече