Страхотните резултати правят приятелства

Title Image

Обществени проекти

Redesign Studio / Услуги  / Перфектният дизайн / Обществени проекти

РЕШЕНИЕ ДО КЛЮЧ – ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН ЗА ВАШИЯ ОФИС

Ние се справяме с целия процес от началото до края, за да сме сигурни, че вашият проект за интериорен дизайн и ремонт на офиса ви се доставя навреме, в зададения бюджет с много малко нарушение на вашите бизнес процеси. Нашият опитен творчески екип има технически и търговски опит, за да доставя интериорен дизайн за успешен бизнес.

С какво се гордеем:

Вдъхновяващ дизайн: Ние създаваме концепции, които вдъхновяват и помагат за подобряване на производителността. Всеки проект е разработен специално за посланието на вашия бизнес и бранд.

Личен подход: Ние гарантираме, че получавате индивидуално обслужване. Независимо дали имате нужда от обзавеждане по поръчка или качествено търговско оборудване,то ние ще го проектираме и доставим според вашите бизнес правила.

Според вашия бюджет и извършено навреме: Доставяме вашия проект според най-високите стандарти на работа, навреме и в рамките на бюджета. Вашият проект ще бъде завършен в рамките на зададения времеви период, докато бизнесът няма да спира.

p

Интериорен дизайн за подобряване на вашия бранд

Ние проектираме, изграждаме и изпълняваме модерни търговски обекти като магазини, заведения, салони за красота, барове и други ритейл обекти. Целта ни е да разкажем повече за бранда във вашето специално бизнес пространство.

p

СЪЗДАВАНЕ НА ПЕРСОНАЛИЗИРАНИ ПРОСТРАНСТВА ЗА УСПЕШНИ МАГАЗИНИ И ЗАВЕДЕНИЯ

Гарантираме, че салонът ви за красота, магазинът или заведението ви ще се отличи с уникална среда за привличане на клиенти, която показва бранда по най-добрия начин. Екипът ни е наясно с важността бизнеса и затова ще изпълни проекта навреме, в рамките на бюджета с минимални смущения при трансформирането на пространството.

С какво се гордеем:

Отличителен дизайн: Всеки проект е специално проектиран, за да отразява нуждите и потенциала на бизнес ви.

Високо качество: Предлагаме изключителни услуги с висококачествени материали. Изпълняваме проекти с най-високо качество и характер, като предоставяме ефективна услуга, която се доставя навреме и в съответствие с графика на проекта.

Личен подход: Ние гарантираме, че получавате индивидуално обслужване. Независимо дали имате нужда от обзавеждане по поръчка или качествено търговско оборудване,то ние ще го проектираме и доставим според вашите бизнес изисквания.

ЩЕ СЕ РАДВАМЕ ДА ПОГОВОРИМ С ВАС
Имате въпрос или искате да резервирате своята безплатна консултация, просто попълнете формуляра по-долу и член на нашия екип ще се свърже с вас възможно най-скоро.


    p