Страхотните резултати правят приятелства

Title Image

Строителни услуги

Redesign Studio / Услуги / Строителни услуги

НАШАТА ЕКСПЕРТИЗА

Имаме успешен опит в предоставянето на висококачествени и добре организирани проекти за СМР дейности в България и Гърция. Нашите проекти включват преустройство на мазета, преустройство на апартаменти и къщи, както и цялостно обновяване на имоти. Винаги се радваме да споделим с клиентите си нашите успешно завършени жилищни и търговски проекти. Гордеем се с безкомпромисното качество, конкурентност и високите стандарти на нашите строителни услуги.

ЕФЕКТИВНО УПРАВЛЕНИЕ И КОНТРОЛ НА КАЧЕСТВОТО

Тъй като изпълняваме само ограничен брой проекти едновременно, това ни позволява да поддържаме щателен контрол на качеството и да гарантираме, че вашите проекти ще бъдат добре управлявани, изпълнени навреме и в рамките на бюджета. Ние се гордеем с отличното обслужване на клиентите, вниманието към детайла и бързото решаване на проблеми.

Строителни услуги

Имаме успешен опит в предоставянето на висококачествени и добре организирани проекти за ремонт в България и Гърция. Нашите проекти включват преустройство на мазета, разширение на къщи и цялостно обновяване на имоти. Винаги се радваме да споделим с клиентите си нашите примери за завършени проекти. Ние се гордеем с безкомпромисното качество и високите стандарти на нашите строителни услуги като сме предоставили качествени услуги за много жилищни и търговски проекти.

Тъй като изпълняваме ограничен брой проекти едновременно, това ни позволява да поддържаме внимателен контрол на качеството и да гарантираме, че вашите проекти ще бъдат добре управлявани, доставени навреме и в рамките на бюджета. Ние се гордеем с отличното обслужване на клиентите, вниманието ни към детайла и бързото решаване на проблеми.

p

ПРЕУСТРОЙСТВА НА ПРОСТРАНСТВА

Благодарение на опита ни в предоставянето на различни проекти, ние работим в тясно сътрудничество с нашите инженери, за да се уверим, че е направена правилна оценка на сградата, за да можете да бъдете сигурни, че имаме всичко на място за дейностите по преустройство. Предварителното планиране гарантира, че нищо не е оставено на случайността и ни позволява да постигнем напредък, който може да бъде наблюдаван.

СТАРТИРАНЕ НА ОСНОВНИТЕ ПРОЦЕСИ

Ние разбираме важността на времевите рамки и графиците. Започването на място с основните дейности, докато финализираме дизайна. Това може да ви спести време и пари, докато сме започнали вече да работим по вашия проект.

p
p

СТРУКТУРНИ ДЕЙНОСТИ

Ние имаме опита и уменията да предоставяме основни решения за различни видове проекти. За повечето проекти в София са необходими структурни промени. Премахване на носещи стени, създаване на пространство с отворен план или преобразуване на таванското помещение – тези задачи изискват опитен екип, който да предостави интелигентно решение за вашето пространство.

ПРЕУСТРОЙСТВО НА МАЗЕТА

Нуждаете се от допълнително жилищно пространство? В Редизайн студио създаваме жилищни мазета под съществуващи къщи. Благодарение на нашия опит, надеждни инженерни консултанти и строителни експерти, ние доставяме рентабилни решения за пространства, които са едновременно функционални и завършени по най-висок стандарт. Ние ви насочваме на всяка стъпка от пътя, за да завършите преустройството на вашето мазе.

p

Доволни клиенти

Стремим се да осигурим щастие. Ако нашите клиенти не са доволни, ние също не сме. Основана през 2016 г., Редизайн студио е доставило над четиридесет изключително красиви домове на доволни клиенти.

Гарантиране на качеството

Нашият опитен екип използва само най-добрите продукти от доверени доставчици. Ние сме уверени в качеството на нашата работа, затова предлагаме 12 месеца гаранция за всеки проект изпълнен от нас.

В бюджета и доставено навреме

От 2016 г. сме доставили над 40 проекта на нашите доволни клиенти. Ние се гордеем с отличното си управление на проекти и предоставянето на проекти в рамките на бюджета и навреме, всеки път.

Надеждност

За нас е чест, че Редизайн студио стана известна като една от най-приятелските и надеждни компании за интериорен дизайн и СМР дейности. Щастливите клиенти са нашата гордост.

p

ЩЕ СЕ РАДВАМЕ ДА ПОГОВОРИМ С ВАС
Имате въпрос или искате да резервирате своята безплатна консултация, просто попълнете формуляра по-долу и член на нашия екип ще се свърже с вас възможно най-скоро.