Страхотните резултати правят приятелства

Title Image

Управление на проекти

Redesign Studio / Услуги / Управление на проекти

ВСИЧКО ПОД ЕДИН ПОКРИВ

Изпълнявайки успешно жилищни и търговски проекти от 2016 г. насам, Редизайн студио предоставя цялостни решения за проектиране и изграждане на пространства в България и Гърция. От създаването на концепцията, през довършителни работи до обзавеждането.

УВЕЛИЧАВАНЕ НА ПОТЕНЦИАЛА НА ВАШИЯ ИМОТ

Гордеем се, че винаги се придържаме към бюджета на клиента и изпълняваме работата си навреме.
Нашата основна цел е да ви помогнем да използвате възможно най-добре пространството и да увеличите максимално потенциала му като собственик. Процесът включва интелигентни дизайнерски решения, използване на иновативни материали и ефективно организирани и управлявани довършителни дейности.

Управлението на проекти е пари

Инфлацията ни удари неимоверно и паричната стойност на времето все повече се фокусира върху нея. Много добре знаете стойността на парите ви и едномесечно забавяне на завършването може да причини огромни загуби на клиента. Така че ролята на мениджър на проекта е не само модерно нещо, но и вашият човек, който отговаря за постигането на вашите цели навреме и в бюджет в този проект.

Целите на управлението за даден проект и клиента обикновено се изразяват в областите на разходите, качеството и графика. Във всяка от тези области планирането установява стандарти за изпълнение, а ръководството се нуждае от информация за напредъка, за да се сравни с планираните стандарти. Хората извършват всички тези дейности. Работата на мениджъра е да координира и налага основните правила за работа.

Динамичният проект се нуждае от динамичен мениджър и динамична комуникация, която бързо се приспособява към постоянно променящата се реалност. Това включва ефективно управление на разходите, управление на персонала, както и управление на графика.

5 ВАЖНИ СТЪПКИ ОТ ВАШИЯ ПРОЕКТ

p
1

СТРАТЕГИЧЕСКИ ПЛАН НА ПРОЕКТА И ИЗУЧАВАНЕ НА ПРОСТРАНСТВОТО

Работим в тясно сътрудничество с нашите клиенти като им предоставяме анализ на осъществимостта на проекта. След това създаваме визията за дизайн, проучваме всякакви ограничения при процеса на планиране и ви съветваме как да определите бюджета и времевите рамки. В края на този етап ние ще ви предоставим план, включващ подробен обхват на различните дейности.

2

ПОДГОТОВКА НА ПРОЕКТА

Следващата стъпка е да се разработят първоначалните идеи за дизайн и да се планират всички дейности. Организираме снемането на размерите на целия обект. Консултираме се с други специалисти при необходимост.

p
p
3

ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН

Създаваме концепцията за всяко едно помещение като подаваме технически чертежи, и към тях се добавят мостри за реализация. Управляваме доставката на всички материали и довършителни работи. Процесът по изграждане на концепцията може да върви успоредно с всички останали дейности, например подмяна на ел. И ВИК инсталации. Работейки в тясно сътрудничество с доставчици и подизпълнители, ние гарантираме, че точните материали са доставени и монтажите се извършват според най-високите стандарти.

4

ФАЗА НА ИЗГРАЖДАНЕ

Управляваме проекта , така че можете да сте сигурни в качеството. Нашият опитен екип предоставя всякакви услуги, от изработка на корпусна мебел до всички довършителни дейности. Редовно предоставяме на клиентите отчети за напредъка и гарантираме, че работата е изпълнена навреме и в рамките на бюджета.

p
p
5

ПРЕДАВАНЕ НА ОБЕКТА И ПОСЛЕДВАЩА ГРИЖА

Ние сме уверени в качеството на нашата работа, следователно предлагаме 12-месечна гаранция за всеки проект.

Доволни клиенти

Стремим се да осигурим щастие. Ако нашите клиенти не са доволни, ние също не сме. Основана през 2016 г., Редизайн студио е доставило над петдесет изключително красиви домове на доволни клиенти.

Гарантиране на качеството

Нашият опитен екип използва само най-добрите продукти от доверени доставчици. Ние сме уверени в качеството на нашата работа, затова предлагаме 12 месеца гаранция за всеки проект.

В бюджета и доставено навреме

От 2016 г. сме доставили над петдесет проекта на нашите доволни клиенти. Ние се гордеем с отличното си управление на проекти в рамките на бюджета и навреме, всеки път.

Надеждност

За нас е чест, че Редизайн студио стана известна като една от най-приятелските и надеждни компании за интериорен дизайн и довършителни дейности. Щастливите клиенти са нашата гордост.

p

ЩЕ СЕ РАДВАМЕ ДА ПОГОВОРИМ С ВАС
Имате въпрос или искате да резервирате своята безплатна консултация, просто попълнете формуляра по-долу и член на нашия екип ще се свърже с вас възможно най-скоро.