Страхотните резултати правят приятелства

Title Image

За нас

Страхотните резултати правят приятелства!

Нашата история

Редизайн Студио открива своя първи офис през 2016 в Стара Загора и като всеки малък, но успешен бизнес в рамките на 2 години разраства своя бизнес отпечатък извън пределите на региона. През 2018г основателят Радина отваря офис на компанията в София и това определя следващите години на динамично развитие и нови стандарти на работа.

Проектите нарастват по мащаб и изискват пълна отдаденост, а добрите резултати оформят слогана на компанията: „Страхотните резултати създават приятелства“ /Great results make friends/

Нашият подход

Ние от Редизайн Студио предлагаме различни видове услуги, за да отговорим на всички нужди на клиента. Нашият екип от професионалисти обединява широк спектър от умения и опит в интериорния дизайн, строителството и недвижимите имоти, ние можем да предоставим индивидуални решения за всеки проект. С нашето внимателно планиране и ясна комуникация се гордеем, че се придържаме към бюджета на клиента и изпълняваме проекта в срок.

Виж повече

Нашият екип

p

Радина

Основател и Управител

Радина е основателят зад марката RedesignStudio.bg. През 2016г стартира дейността на компанията за интериорен дизайн в Стара Загора, като от 2018г премества и ръководи бизнеса от София.

p

Денислав

Администрация и Финанси

Денислав има широк опит в различни сектори, занимава се с аднимистриране на дейността на дружеството и проекти с неджими имоти в България и Гърция.

p

Иво

Визуализатор

Иво е с дълъг опит в дейностите по 2D и 3D визуализиране, верен партньор в най-трудните задачи.

Нашите услуги

p

Перфектният дизайн

Интериорният дизайн е професия, която се фокусира върху архитектурата и планирането на пространството, създавайки сплотени и естетически приятни дизайни за домашни интериори и бизнеси. Професионалните интериорни дизайнери изискват фокусирано и официално обучение.

Виж повече
p

Строителни услуги

Имаме успешен опит в предоставянето на висококачествени и добре организирани проекти за ремонт в България и Гърция. Нашите проекти включват преустройство на мазета, разширение на къщи и цялостно обновяване на имоти. Винаги се радваме да споделим с клиентите си нашите примери за завършени проекти. Ние се гордеем с безкомпромисното качество и високите стандарти на нашите строителни услуги като сме предоставили качествени услуги за много жилищни и търговски проекти.

Виж повече
p

Управление на проекти

Инфлацията ни удари неимоверно и паричната стойност на времето все повече се фокусира върху нея. Много добре знаете стойността на парите ви и едномесечно забавяне на завършването може да причини огромни загуби на клиента. Така че ролята на мениджър на проекта е не само модерно нещо, но и вашият човек, който отговаря за постигането на вашите цели навреме и в бюджет в този проект.

Виж повече